Arenal

TRAMPOLINE op Arenal?
Springen op de trampoline in de tuin, jong en oud is er wel fan van! Maar “bigger is better”: meer trampolines = meer fun! En bij Arenal is er wel héél véél fun aanwezig, maar liefst zo’n 1.700 vierkante meter! Wat vind je zoal terug bij ons?

Activity Foam Pit:
Toon je evenwichtskunsten in onze activity foam pit: op de doldraaiende boomstronk of het wiebelend trapje! Nog niet uitdagend genoeg? Probeer dan je vrienden als eerste van de balk te slaan met de punchbag!
Foam Pit:
Niets heerlijker dan je lekker te laten ploffen op je bed toch? Doe dat gevoel maal 100 en dan weet je hoe mals onze foam pit is! Lanceer jezelf erin via een van onze 2 trampolines, of overwin je hoogtevrees en spring van onze duiktoren!
Big Airbag:
“Stuntman/vrouw” is jouw bijnaam? Doe je naam dan snel eer aan, en toon ons je 360, backflips, … op onze airbag!
Aeroball:
Wie kan de ballen het best én snelst in de gaatjes mikken? Daag je vrienden uit op de Aeroball!
Dodgeball:
Trefbal gecombineerd met trampolines? Spektakel gegarandeerd! Bewijs je duik- en werpkunsten op onze dodgeball en schakel al je vrienden uit! Of liever gewoon een partijtje volleybal? Kan ook!
High Performance:
“The sky is the limit”? Think again: op onze high performance trampoline ga je zo mogelijk nog hoger!
Ninja Course:
Zin om je behendigheid, kracht en durf te tonen aan de wereld? Ga de strijd aan met je vrienden op onze baanbrekende ninja course van 3 x 20 meter en klok de snelste tijd! Opgelet: niet voor doetjes!
Main Court:
Springen als een bezetene van vak naar vak? Op een lange trampoline salto na salto doen? Het kan allemaal op onze main court!
Basketball Court:
Dunken zoals enkel dubbele meters het kunnen? Met behulp van een trampoline geef je op onze court zelf LeBron James het nakijken!